torstai 8. tammikuuta 2015

Bonne année 2015!!!

Vielä kerran mahtavaa uutta vuotta!
Ajattelin tosiaan huvin vuoksi katsoa mitä menin lupaamaan vuosi sitten ja miten olen lupauksistani selviytynyt.. apua.
  1. Lupaan jatkaa liikuntaa tavalla tai toisella noin kaksi kertaa viikossa läpi vuoden (lukuunottamatta lomia, koska Ranska ja pääsiäinen ja joulu :D).
  2. Lupaan yrittää jaksaa panostaa ylppäreihin ja pääsykokeisiin täysillä.
  3. Edelliseen kohtaan viitaten, lupaan olla masentumatta, jos en pääse yliopistoon ekalla kerralla sisään. Yritän uudelleen.
  4. Lupaan opetella kokkaamaan edes vähäsen.
  5. Lupaan keksiä vaikka mitä hauskaa tekemistä, kun poikaystäväni lähtee vuodeksi armeijaan.
  6. Lupaan kokeilla neuloa pipon!
  7. Lupaan lukea enemmän kirjoja. Oikeita sellaisia (eli siis muutakin kuin Aku Ankkaa tai Bridget Jonesia (niin hauskaa kun se onkin)).
  8. Lupaan katsoa vähän vähemmän tv-sarjoja.
  9. Lupaan yrittää kontrolloida itseäni Ikean ihanassa ja maagisessa maailmassa.
  10. Lupaan olla positiivinen.

Mielestäni olen selviytynyt aika hyvin. Pipon neulominen on vielä tämän vuoden prokkis ja kirjojen lukemisesta en edes halua kirjoittaa, koska hävettää niin paljon. IKEAn suhteen oon kontrolloinut itsäeni todella hyvin ottaen huomioon, että pääsin sinne töihin.. :D Ja hauskan tekemisen suhteen teen parhaani joka päivä..

Tänä vuonna en aio tehdä noin pitkää listaa. Vuosi 2015 tuo tullessaan todennäköisesti aika tavalla kaikenlaisia muutoksia, minkä vuoksi lupailu on vielä tyhmempää kuin ennen. Tässä siis asiat mihin pyrin seuraavan vuoden aikana:

  1.  Saan itseni kiinteään ja hyvään kuntoon ennen häitä. Tämä pitää sisällään säännöllisen tehokkaan treenin sekä terveellisen ja monipuolisen syömisen. Aikaa kymmenen kuukautta, alkaa NYT!
  2. Kasvatan pitkän tukan!
  3. Teen parhaani pääsykokeiden suhteen. Ruoskin itseäni eteenpäin.
  4. Yritän järjestää upeat ja ihanat häät ilman liikaa stressiä. Hyvin se menee, eikä jokaisella yksityiskohdalla ole todellakaan väliä.
  5. Uusin vaatekaappini. Tämä on iso vuoden 2015 projekti, jonka olen jo aloittanut. Ja käyttämättömät vaatteet pois kaapista lojumasta ja kierrätykseen!
  6. Menen käymään parhaan ystäväni luona Tallinassa, kun mulla on siihen varaa.
  7. Menen Ranskaan ja tapaan sukulaiseni.
  8. Pidän blogia säännöllisesti, enkä "pelkää" kirjoitella laajasti asioista.
Uusi tukka vähän kiharrettuna
Saa nähdä mitä tapahtuu tai on tapahtumatta. Noi olisi kuitenkin hyvin kiva toteuttaa. Ensimmäinen kohta on mulle henkilökohtaisesti todella tärkeä, koska olen pitkään jo paininut asian kanssa. Aina tulee joku 2kk flunssa tai työttömyys... Nyt pidän raha-asiani kunnossa ja vastustuskykyni vahvana! Tällä viikolla olen jo ollut zumbassa ja joogassa ja vielä pitäisi salille mennä viikonloppuna töiden lomassa.

Uusi vuosi tuntuu musta aina ihan uudelta mahdollisuudelta. Viime vuonna tapahtui paljon isoja juttuja, kuten yhteenmuutto ja lukiosta valmistuminen, mutta tää vuosi on paljon isompi. Kulta pääsee armeijasta, haen taas yliopistoon, mennään naimisiin, muutetaan.. Täytetään 20 vuotta! Tältä vuodelta odotan paljon ja isosti. Ja jostain syystä olen ihan täynnä intoa - eri tavalla kuin yleensä.

Näihin pohdintoihin päätän tämän kirjoituksen ja menen nukkumaan.
Iloista vuoden alkua kaikille teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajatuksiasi voit näppäillä tähän!